Nyhetsarkiv

Odderøya Open 2015

Lørdag 7. og søndag 8. november 2015 er det igjen duket for Odderøya Open – et arrangement som kunst- og kulturaktørene på Odderøya går sammen om to ganger i året. For første gang kan Vest-Agder-museet ønske velkommen i eget hus i Odderøya museumshavn.

Les mer…

Sørlandske sommerminner

Installasjonen av fluktstoler, parasoller og «sveivofoner» på «Odden» i Nodeviga skal både gi et tidløst innblikk i rekreasjon og kystkultur, men også et spesifikt innblikk i noen av de konkrete sommerminnene Vest-Agder-museet har samlet inn. 

Les mer…

Aktiviteter i Odderøya museumshavn

Besøk Odderøya museumshavn med flytende plastbåtutstilling, installasjoner i landskapet med sørlandske sommerminner og masse aktiviteter i og rundt aktivitetshuset. Vi har åpent hver dag fram til 20. august.

Les mer…

En stor takk til Herbert Waarum!

Herbert Waarum, mannen bak Norges første plastbåt og bedriften Herwa Plast i Grimstad, har igjen bidratt til Vest-Agder-museets plastbåtsatsing. Denne gangen fikk vi låne både plugger og støpeformer til bruk i museets nye aktivitetshus i Nodeviga, blant annet av båten på hovedbildet som Waarum selv sitter i.

Les mer…