fbpx

Ledige stillinger i Vest-Agder-museet

Ansatte i Vest-Agder-museet på studietur. Foto: Arve Lindvig.

Ønsker du å jobbe i Vest-Agder-museet?

Her publiserer vi ledige stillinger i Vest-Agder-museet.

Museumshåndverker

Frist: 03.10.2022
Ansettelsesform: Engasjement

Vest-Agder-museet har ansvaret for 105 antikvariske bygg, 42 av disse er knyttet til Kristiansand museum. Bygningsvern er et prioritert satsningsområde og museet ønsker derfor å knytte til seg en håndverker i engasjement for to år.

Arbeidsoppgaver vil primært være restaurering, vedlikehold og istandsetting av museets antikvariske bygningsmasse iht. antikvariske prinsipper og museets faglige retningslinjer. Bygningshåndverkeren skal primært arbeid med istandsetting, restaurering og vedlikehold, men vil også bidra med dokumentasjon og rapportering, innhenting og formidling av håndbåren kunnskap. Arbeidssted vil primært være ved Kristiansand museum. Stillingen vil arbeide sammen med de andre håndverkerne, driftsleder og konservator ved Kristiansand museum.

Er du en engasjert håndverker med yrkesstolthet og interesse for fagfeltet? Har du du evne til å både planlegge og gjennomføre restaureringsprosjekter?

Les mer og søk: www.finn.no/job/

Publikumsansvarlig på museene i Kristiansand

Frist: 02.10.2022
Ansettelsesform: Fast

Kristiansand museum og Gimle Gård er viktige kulturminner og reiselivsattraksjoner i Kristiansand. Vi ønsker at både turister og publikum fra inn- og utland, lokalt og nasjonalt, i enda større grad skal oppdage de viktige og spennende historiene som fortelles på museene.

For å nå dette målet skal vi skape og synliggjøre engasjerende og inspirerende formidlingsopplegg og arrangementer, både i hovedsesongen, men også resten av året. Den totale publikumsopplevelsen, fra billettkjøp via museumsbutikk, kafé og historieformidling, skal holde et høyt kvalitetsmessig nivå!

Har du et godt blikk for detaljer, er kreativ og har lidenskap for å skape uforglemmelige opplevelser? Da er du kanskje vår nye ansvarlige for arrangementer og publikum. Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, flink med folk og trives med å ha mange baller i luften. Du blir en del av teamet av ansatte som jobber innen de forskjellige fagfeltene innen museumsdriften, og din hovedoppgave blir å fasilitere den publikumsrettede aktiviteten og sørge for DEN GODE OPPLEVELSEN, som gjerne bidrar til at besøkende kommer igjen!

Les mer og søk: www.finn.no/job/

Fullstendig oversikt over alle våre ledige stillinger finner du her.

Om Vest-Agder-museet

Vest-Agder-museet IKS er et konsolidert museum, eid av kommunene i tidligere Vest-Agder samt Agder fylkeskommune. Museet har 60 ansatte fordelt på 11 besøksmål, fra Vennesla og Kristiansand i øst til Flekkefjord i vest. Felles administrasjon og fagseksjon er lokalisert til Odderøya i Kristiansand. Vest-Agder-museets visjon «Sammen skal vi flytte grenser» innebærer at vi ønsker at museet skal være et nyskapende museum i bevegelse og utvikling. Museet har stor bredde i sine aktiviteter og tilbud til publikum og arbeider aktivt på alle områder innen moderne museumsdrift.

Vennligst vent, men vi laster produkter...