Sjølingstad Uldvarefabrik

Sjølingstad Uldvarefabrik ble etablert i 1894 og er i dag en levende museumsfabrikk. Vi produserer fremdeles ullvarer på de gamle maskinene, og på omvisning får publikum se prosessene råulla må gjennom før den ender opp som ferdige varer.

Åpningstider i mai:
18. mai: stengt

For øvrig er museumsbutikken åpen kl. 11-15 hverdager hele året. Her selges blant annet garn, kardet ull, hobbyfilt, vadmel og tepper produsert på gamle maskiner. Her finner du informasjon om våre produkter.

Vi tar imot forhåndsbestilte grupper på omvising hele året. Gjennom året har vi også forskjellige arrangementer og aktiviteter. Vi har et eget aktivitetstilbud for skoleklasser og barnehager. I sommersesongen er det åpent hver dag med omvisninger og ullverksted for barn.

Åpningstider

Museumsbutikken hverdag kl. 11-15
Omvisning i fabrikken etter avtale

Åpningstider sommeren 2018 15. juni – 20. august:
Alle dager kl. 11-17.
Daglige omvisninger og ullverksted.

Dette skjer i museet

Det finnes for øyeblikket ingen arrangementer lagt inn i kalendern

Åpen fabrikk 8. april

Sjølingstad Uldvarefabrik, den levende museumsfabrikken, inviterer til åpen fabrikk med produksjonen i gang 8. april kl. 12-16. Denne dagen blir det aktiviteter i hele fabrikken.

Les mer…

Skolebesøk 2018

Velkommen på skolebesøk til Sjølingstad Uldvarefabrik. Vi tar imot skoler og barnehager på besøk hele skoleåret. Vi tar også imot barnehager og SFO i skolens ferier. Her er programmet for våren 2018. Omvisning og aktivitetene er tilpasset læreplaner og barnas alder.

Les mer…

Finn frem