Strikkedager på Sjølingstad Uldvarefabrik

Meld deg på strikkedagene 26. og 27. september. Vi inviterer til nye strikkedager på Sjølingstad Uldvarefabrik. Tema denne gang blir kofter og votter. Ta med ditt vakreste vottepar – kanskje får de premie, eller ei kofte med ei spennende historie, så blir den med på utstilling.

Om Strikkedagene 26. og 27. september:
«Strikk innom» fredag 26. september kl. 18-21
«Strikkelørdag» 27. september kl. 11-17
Sted: Sjølingstad Uldvarefabrik
Påmelding: På epost til Judith Nilsen, (j.s.nilsen at vestagdermuseet.no) innen 15. sept., men vær rask, det er begrenset med plasser. (Bindende påmelding med navn og adresse, faktura sendes på epost).
Pris: Kr 300 inkluderer foredrag, omvisning, kaffe, kake og lunsj lørdag. «Strikk innom» fredag koster kr 100.

Om du ønsker å bidra til strikkedagene ber vi deg ta kontakt så raskt som mulig. Det kan være strikketips, informasjon om garn, mønster, salg etc.

Det blir omvisning i museumsfabrikken, med en særlig vektlegging av garn og garnproduksjon. Basert på påmeldingene vi får, og interessen for å presentere innhold, setter vi opp endelig program.

Her kan du laste ned invitasjonen: Strikkedager i september.

Angående overnatting anbefaler vi:

Lindesnes Havhotell, tlf.: 38 60 08 00. Tregde Ferie, tlf.: 38 26 88 00. Sjøsanden feriesenter, tlf.: 38 26 10 94.

Skal du delta, eller vurdere å delta, er du velkommen til å delta i Facebookgruppa for arrangementet.

Klarer du ikke vente helt til høstferien med å besøke oss, er du velkommen innom i sommer også. Til og med 20. august har vi åpent daglig 11-17, omvisninger i fabrikken kl. 11, 13 og 15 og ullverksted for barn kl. 14 hver dag.

Sjølingstadgarn