Nyheter

Prosjektmidler 2018 – 2. runde

Vest-Agder-museet lyser ut prosjektmidler til små museer og andre ikke-kommersielle aktører som arbeider med kultur/naturhistorie i Vest-Agder. Søknadsfristen er 15. september 2018.

Les mer…

PLASTIKK 2018 – plastbåtregatta

Siden 2011 har Vest-Agder-museet arrangert en årlig regatta for klassiske norske plastbåter. Dette som ledd i museets satsing på å bevare, formidle og dokumentere Sørlandets plastbåthistorie. I tillegg ønsker vi at dette skal være en arena hvor entusiaster samles. 

Les mer…

Retro på Gimle gård

Er du med på en omvisning på Gimle gård er det ikke anledning til å kikke inn i alle skuffer og skap, og det er nettopp her det gjemmer seg så mye spennende! Her har du en anledning til å se nærmere på noen av de norsk-produserte servisene som finnes på Gimle, gjenstander som i dag har blitt populære igjen og ofte omtales som «retro».

Les mer…

Arne Kvidbergskår – minner i gips

Mandag 9. juli kl. 18 vil minnene etter billedhugger Arne Kvidbergskår stå i fokus på Vigeland hus. Oddveig Kvidbergskår, Arne Kvidbergskårs grandniese, vil fortelle historier knytta til kunstnerens liv og virke.

Les mer…

Bjelkehoggersamling

I forbindelsen med Familiedagen som holdes på Kristiansand museum søndag 19. august inviterer vi til bjelkehoggersamling 18. og 19. august.

Les mer…