Nyheter

Tall Ships Races – se utseilinga fra Møvig!

Fra Kristiansand kanonmuseum har man mulighet til å se Tall Ships Races forlate Kristiansand fra en ypperlig plassering!

Museet er åpent fra 11 til 18 og det blir matsalg, kjøring av kanon m.m.

Sørlandske sommerminner

Installasjonen av fluktstoler, parasoller og «sveivofoner» på «Odden» i Nodeviga skal både gi et tidløst innblikk i rekreasjon og kystkultur, men også et spesifikt innblikk i noen av de konkrete sommerminnene Vest-Agder-museet har samlet inn. 

Les mer…

Aktiviteter i Odderøya museumshavn

Besøk Odderøya museumshavn med flytende plastbåtutstilling, installasjoner i landskapet med sørlandske sommerminner og masse aktiviteter i og rundt aktivitetshuset. Vi har åpent hver dag fram til 20. august.

Les mer…

En stor takk til Herbert Waarum!

Herbert Waarum, mannen bak Norges første plastbåt og bedriften Herwa Plast i Grimstad, har igjen bidratt til Vest-Agder-museets plastbåtsatsing. Denne gangen fikk vi låne både plugger og støpeformer til bruk i museets nye aktivitetshus i Nodeviga, blant annet av båten på hovedbildet som Waarum selv sitter i.

Les mer…

The Tall Ships Races 2015

Lørdag den 25. juli braker det løs i Kristiansand med åpningen av Tall Ship Races. Opp mot 100 store og små seilskuter ankommer byen og det vil være et stort spekter av aktiviteter, utstillinger, oppvisninger, salgsboder og mye mer. Vest-Agder-museet vil holde stand i utstillingsområdet for Kystkultur ved containerhavna.

Les mer…