Nyhetsarkiv

Seminar om krigens kulturminner

I 2015 er det 75 år siden andre verdenskrig startet i Norge. Krigens kulturminner er en av satsingene til Riksantikvaren i 2015.  Verdiskapingsprosjektet Festung Lista inviterer derfor til seminar om krigens kulturminner 15-17. september på Nordberg fort.

Les mer…

Noe for enhver smak

Siste helga i april byr Nordberg fort på noe for enhver smak. Det blir alt fra konserter og naturlostur til fuglemerking.

Les mer…

BRUDD-utstillingen til Farsund

Fotoutstillingen «BRUDD 2014 – bidrag til grunnlovsjubileet» har kommet til sitt siste stoppested i Vest-Agder. Nå står den sentralt på Torvet i Farsund. Der skal den stå til 7. desember.

Les mer…

Konsert med jazzlegende

Fredag kveld er det duket for en fantastisk konsertopplevelse på Nordberg fort. Da kommer saxofonist Karl Seglem med fullt band til Lista. Sist gang Seglem spilte for et lokalt publikum var under den magiske Solnedgangskonserten på Penne i september 2012.

Les mer…

Sommerutstilling om Kapertiden

På Nordberg fort feirer vi i sommer Grunnlovsjubileet med en utstilling om Kapertiden 1807-1814. Utstillingen forteller om denne dramatiske og spennende historien gjennom flere originalgjenstander fra perioden.

Les mer…