Nyhetsarkiv

Kurs i minneinnsamling – muntlig historie

11. og 12. januar arrangeres kurset “Minnesamling med video” i regi Memoar – norsk organisasjon for muntleg historie. Kurssted er Vest-Agder-museets aktivitetsbygg i Odderøya museumshavn (Nodeviga, Kristiansand).

Les mer…

PLASTIKK 2018 – plastbåtregatta

Siden 2011 har Vest-Agder-museet arrangert en årlig regatta for klassiske norske plastbåter. Dette som ledd i museets satsing på å bevare, formidle og dokumentere Sørlandets plastbåthistorie. I tillegg ønsker vi at dette skal være en arena hvor entusiaster samles. 

Les mer…

Historisk Sjølyst-utstilling

Vest-Agder-museet deltar på stor klassisk båtutstilling på årets “Sjøen for alle” 14.-18. mars. Museet stiller med 18 båter og 1 støpeform og en stor del av disse båtene er lånt av entusiaster.

Les mer…

Unik og uniformert

I forbindelse med uniformsutstillingen “Unik og uniformert” har Vest-Agder-museet utgitt en utstillingskatalog hvor de 25 uniformene som vises i utstillingen er presentert. Katalogen er til salgs for 100,- og selges i utstillingen eller kan bestilles fra museet.

Les mer…

Åpen utstilling: “Unik og uniformert”

«Unik og uniformert» er en utstilling av et utvalg uniformer fra Bjørn Furuborgs samlinger, innkjøpt av Kristiansand kommune i 2015 og forvaltet av Vest-Agder-museet. Se den unike samlingen på Odderøya der 25 utvalgte uniformer vises for publikum

Les mer…

Vennligst vent, men vi laster produkter...