Sommeråpent ved alle avdelinger

01. juli kl 00:00 - 15. august kl 00:00 | Vest-Agder-museet

Sommeren er her, og alle våre elleve avdelinger har åpne dører. Aldri før har vi hatt et så rikt og variert opplevelsestilbud. Mange av våre museer har også spesielt tilrettelagte barneaktiviteter. Her får du oversikten.

Du kan få en travel sommer hvis du skal besøke alle Vest-Agder-museets museer. Hva med en togtur med kull og damp på Setesdalsbanen eller herregårdsstemning på Gimle Gård i Kristiansand? Opplev maskinene som vasker, karder, spinner og vever på Sjølingstad Uldvarefabrik og bli med på byvandring og «Glamour» i småbyen Mandal.friluftsmuseet i Kristiansand er det yrende liv på tun og i bygade – og barneaktiviteter hver dag! I Flekkefjord museums krambu får du en snart legendarisk god og kortreist iskrem. På Kristiansand kanonmuseum kan du reise med ammunisjonsjernbanen, og på Lista er det aktivteter, utstillinger og en natur som innbyr til dagsutflukt. I Odderøya museumshavn kan barna boltre seg i maritime aktiviteter, mens du ved Tingvatn fornminnepark kan møte folkevandrings- og vikingtid.

Årets nyhet ligger på Bredalsholmen i Kristiansand: D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum har endelig åpnet med flunkende nye utstillinger og historier som gjør noe med deg. Snart vil skipet også kunne gå for egen maskin. Et flytende museum du ikke bør gå glipp av!

For å vite mer om tilbud, priser og åpningstider ved den enkelte avdeling, klikk på bildene under.

 

 

Vennligst vent, men vi laster produkter...