fbpx

Sommeråpent i Odderøya museumshavn

11. august kl 00:00-17:00 | Odderøya
Odderøya museumshavn - krabber
Odderøya museumshavn. Foto: Martin Granum

Velkommen til sommerparadiset Odderøya museumshavn. I museumshavna, som er et steinkast unna Kristiansand sentrum, har vi maritime aktiviteter for hele familien. Vi har åpent fra 25. juni til 11. august. 2022 hver dag kl. 11-17.

Kafe og museumsbutikk på Odderøya

Vi har en kafe og museumsbutikk hvor du kan kjøpe maritime effekter og strandutstyr til barna. I kafeen selger vi vafler, is, kaffe og brus.

Aktiviteter for barna

Kom og opplev vårt saltvannsakvarium. Her kan du lære om blant annet ulike småfisk, kråkeboller, hummer, strandkrabber og sjøstjerner- og til og med selv få ta de opp og holde de! I uteområdet er det mange aktiviteter for barna og en sandkasse.

Rett ved museumsområdet er det en liten strand hvor du kan fange krabber- eller kanskje ta deg en dukkert?

SUP utleie

Hos oss kan du låne robåt, leie SUP- brett, lage krabbesnøre og barkebåt, lære nyttige knuter og knop, låne fiskestang og hov.

SUP-brett i Odderøya museumshavn
SUP-brett i Odderøya museumshavn – Foto Elida Åsland.

Båtutstillinger

Inne i museet er det en plastbåtutstilling med ikoniske båter fra 1950-70- tallet som reflekterer plastbåtindustriens store betydning på Sørlandet. Her kan du fordype deg i historie om produksjonen av båtene og oppleve kjære sommerminner gjennom tidstypiske gjenstander.

Plastbåtutstilling Odderøya museumshavn
Plastbåtutstilling Odderøya museumshavn.

Ute i havna ligger det flere flotte plastbåter fra den samme tidsperioden og nydelige trebåter utlånt av Bragdøya kystlag.

Les mer om Odderøya museumshavn

Publikumstilbud

 

 

Vennligst vent, men vi laster produkter...