Tilbud til skole og barnehage på Kristiansand museum

Setesdalstunet på Kristiansand museum.
Setesdalstunet på Kristiansand museum. Foto: Elisabeth Høibo©Visit Sørlandet

Velkommen på skole- og barnehagebesøk til Kristiansand museum. Vi tar imot skoler og barnehager på besøk hele året. Vi tar også imot barnehager og SFO i skolens ferier.

Tilbud til skole og barnehage på Kristiansand museum

Generelt formidler vi hvordan livet var på 1800-tallet i byen og på landet. Det er så mye man kan si om det. Hva spiste de? Hva lekte barna med? Hvilke historier ble de fortalt. Hva drømte de om? Hva lærte de på skolen? Hva var de redde for? Vi rekker ikke alt i en omvisning, men sammen finner vi en omvisning og aktiviteter som passer for dere. Gjennom året har vi også ferdige opplegg det er mulig å melde seg på.

Vi tilbyr omvisning i Bygaden og Setesdalstunet for å vise livet i byen og på landet før i tiden. Tilbudet tilpasses den aktuelle målgruppen. Omvisningen tar 1 time. Barnehager og skoler bør sette av 1,5 timer til besøket.

Målgruppe: Alle Tidsrom: Hele året
Antall: En klasse eller gruppe på opptil 30 personer.
Fyll ut skjema nederst på siden for å sende bookingforespørsel. 

Praktisk informasjon:
Tilbudene er gratis for alle skoleklasser og barnehager der ikke annet er annonsert. Det er mulig å spise matpakke under
besøket på museet. Gratis parkering er tilgjengelig for buss eller personbiler i forbindelse med besøket. I Bygata er det lett adkomst for rullestolbrukere ute, men de antikvariske bygningene er ikke tilrettelagt for rullestol.

Trykk på skjemaet for å sende forespørsel:

Besøksadresse: Vigeveien 22b, 4633 Kongsgård.
Kontakt oss for mer informasjon.

Se informasjon om skole og barnehagetilbud fra Vest-Agder-museets andre avdelinger.