fbpx

Vi åpner for sommeren!

Velkommen til sommerparadiset Odderøya museumshavn. I museumshavna, som er et steinkast unna sentrum, har vi maritime aktiviteter for hele familien. Vi åpner 20. juni og har åpent fra 11- 17 hver dag hele sommeren frem til 16. august.

Kom og opplev vårt fantastiske saltvannsakvarium. Her kan du lære om blant annet ulike småfisk, kråkeboller, hummer, strandkrabber og sjøstjerner- og til og med selv få ta de opp og holde de!
Hos oss kan du låne robåt, leie SUP- brett, lage krabbesnøre og barkebåt, lære nyttige knuter og knop, låne fiskestang og hov.

Rett ved museumsområdet er det en liten strand hvor du kan fange krabber- eller kanskje ta deg en dukkert?

Inne i museet er det en plastbåtutstilling med ikoniske båter fra 1950-70- tallet som reflekterer plastbåtindustriens store betydning på Sørlandet. Her kan du fordype deg i historie om produksjonen av båtene og oppleve kjære sommerminner gjennom tidstypiske gjenstander. Ute i havna ligger det flere flotte plastbåter fra den samme tidsperioden og nydelige trebåter utlånt av Bragdøya kystlag.

Vi har en museumsbutikk hvor du kan kjøpe maritime effekter og strandutstyr til barna. I kafeen selger vi vafler, is, kaffe og brus.

Foto: Martin Granum

Vennligst vent, men vi laster produkter...