Plastikk 2020 – Poker Run

På grunn av covid-19 vil årets regatta for klassiske norske plastbåter bli avholdt i et annet format enn tidligere. Søndag 30. august vil vi derfor invitere til «Plastikk 2020 – Poker Run».

Et «Poker Run» er ingen konkurranse, men kan best sammenliknes med rebusløp for bil. Det blir delt ut kart med fem poster som hver båt skal besøke. På hver post mottar man ett spillkort forseglet i konvolutt. Etter å ha besøkt samtlige poster, sitter man igjen med totalt fem spillkort. Disse skal tas med uåpnet til etterfesten. Her åpnes konvoluttene en etter en, og vinner er den som sitter igjen med den beste pokerhånden. Med andre ord trenger man ikke kunnskap om poker, for man kan bare spille med de kortene man har blitt tildelt.

Defilering og Poker Run

Løpet starter i Odderøya museumshavn i Nodeviga kl. 13 søndag 30. august. Herfra er det en felles defilering gjennom Gravanekanalen. Når båtene er ferdige med defileringen, begynner selve løpet. Båtene skal besøke fem ulike poster, og rekkefølgen velger man selv. Med andre ord foregår ikke løpet i felles kortesje. Vi må understreke at det ikke gjelder å komme først i mål, og at vi forventer at fartsgrenser overholdes. Alle deltakerne skal ha flytevest.

Har du en klassisk norsk plastbåt?

Poker Runn’et er åpent for alle med en klassisk norsk plastbåt. Ruten er lagt opp slik at den skal kunne passe så mange som mulig. Siden det kommer til å være et bredt spekter av båtmodeller med ulik motorisering kommer vi til å sette en makstid. Da kan man planlegge tidsbruken for å unngå venting. Løpet avsluttes i Nodeviga hvor det startet, og det er lurt å ha med fendere og dregg.

På etterfesten vil det bli servert mat (skalldyr) og drikke, og det vil bli premieutdeling for beste og dårligste pokerhånd.

Et mer detaljert program kommer.

Påmelding

Påmeldingsfrist er tirsdag 25. august. Arrangementet koster 150,- for voksne og 100,- for barn. På grunn av covid-19 har vi satt en begrensing på 100 deltakere.

Spørsmål kan rettes til:
Jan Egil Hansen, tilf.: 98074040
jan.egil.hansen@vestagdermuseet.no

Vennligst vent, men vi laster produkter...