Førjulstid i Vest-Agder-museet

Det skjer mye i Vest-Agder-museet fram mot jul. Flere avdelinger har julemarked og juleverksteder. Det er også førjulsutstillinger og spesielle tilbud til barnehager og skoler. Her får du oversikten.

 

Kristiansand museum

SLIDER_julearrangement_Kristiansand_inne

Førjulshygge på Kristiansand museum, søndag 29. november kl. 12-16: Julemarked på friluftsmuseet på Kongsgård med mange salgsboder i Bygaden, underholdningsinnslag – og kanskje kommer nissen? Les mer om arrangementet her. 

Julevandring for skoler og barnehager, 30. november til 11. desember: Julevandring i Bygaden og julebukkmaskeverksted. Les mer om tilbudet her.

 

Gimle Gård

SLIDER_Jul-Gimle

Førjulsstemning på Gimle Gård, søndag 22. november kl. 12-16: Vi åpner dørene og ønsker velkommen til et julepyntet Gimle. Besøk også julemarkedet på Agder naturmuseum. Les mer om arrangementet her.

Julepyntet Gimle Gård for barnehager og skoler, 23. – 27. november: Les mer om tilbudet her.

 

Odderøya museumshavn

Nodeviga_trykking3_Maria_Foto_Aaby_2015

Aktivitetshuset i Nodeviga, hver søndag kl. 12-16 fram til 20. desember: Kom og lag julegavene i aktivitetshuset! Her kan du bl.a. lage egenproduserte julekort på grafikkpressa eller en ny pute og liten sekk til mor og far.

 

Sjølingstad Uldvarefabrik

Sjølingstad Uldvarefabrik

Julemarked på museumsfabrikken, søndag 29. november kl. 11-17: Det blir stort juleverksted for barn og salgsutstillere er på plass med hjemmelagde julegaver. Det blir fortellerstund for barn. Les mer om arrangementet her. 

Juleverksted for barnehager, skole og SFO, 19. november – 17. desember: Les mer om tilbudet her. 

Barnas juleutstilling, 29. november – 15. desember: Tema «Vennskap og familie». Les mer om tilbudet her.

 

Lista museum, Nordberg fort

SLIDER_Nordberg_Lista_Julemarked-2012

Julestemning på Nordberg fort, søndag 29. november kl. 12-17: Salgsboder fylt med flotte julegaver og julepynt og juleverksted for barna. Les mer om arrangementet her.

Lavvoen  på torvet i Farsund, lørdag 5. desember kl. 12-14: Juleverksted for barn.

 

Flekkefjord museum

engler02_web_Flekkefjord

Juleverksted i Sjøbuene på Flekkefjord museum, lørdag 28. november kl. 12-15: Arrangementet er et samarbeid mellom museet og Flekkefjord husflidslag. Les mer her.

Engleutstilling, 2.-12. desember: Les mer her.