Nyhetsarkiv

Joel Toledo separatutstilling Flekkefjord

Joel Toledo separatutstilling i Sjøbuene til Flekkefjord museum

Velkommen til Joel Toledo sin separatutstilling i Sjøbuene til Flekkefjord museum. Toledo stiller ut et stort kunstverk som strekker seg over mange meter, noe som er særegent for hans arbeid. Publikum får med det en aktiv rolle i å komponere sitt eget bilde. Han stiller også ut enkelte mindre verk.

Les mer…

Sommermagasinet til Vest-Agder-museet

I 2021 lanserer vi vårt første digitale museumsmagasin! Er du nysgjerrig på hvordan ull blir til tråd, eller hvordan damp kan gi fremdrift til skip og tog? Vest-Agder-museet byr på et stort knippe varierte og spennende opplevelser! Museene våre er spredd fra Flekkefjord i vest, til Kristiansand og Vennesla i øst. Tematisk spenner museene fra friluftsmuseer og bymuseer, via kunstnerhjem og lystgård, til ullvarefabrikk, jernbane, dampskip – og verdens nest største kanon. God lesing!

Les mer…

Kraften i det å være annerledes

Nesten helg  – er et talkshow om psykisk helse og kultur i samarbeid med Sørlandets sykehus ABUB avd. for barn og unges psykisk helse, DPS Lister, Vest-Agder fylkeskommune, Kvinesdal kommune og Flekkefjord museum. ”Kraften i det å være annerledes” er kveldens tema.

Les mer…

Sommeraktiviteter i museumshagen

Hagen til Flekkefjord museum er lun og trivelig. Her kan du sommeren gjennom leke med historiske leker og spill. Hver onsdag fram til 8. august er det egne sommeraktiviteter i museumshagen (27. juni – 8. august 2018).

Les mer…