Sjølingstad Uldvarefabrik

Sjølingstad Uldvarefabrik

Kofter fra fillesekken

Kofteutstilling på Sjølingstad Uldvarefabrik i perioden 25. april – 31. mai.

Les mer…

Bunadkafe på Sjølingstad Uldvarefabrik

Bli med på Bunadkafe torsdag 28. april: Stell av bunader og historier om bunadssølv!

Les mer…

Bli med på Koftefesten 22.-24. april

22.-24. april arrangeres Koftefesten 2016. Fjorårets arrangement var i Trondheim, i år er turen kommet til Sørlandet og Lindesnesregionen. Koftefesten foregår på Lindesnes havhotell og Sjølingstad Uldvarefabrik. Påmeldingsfristen nærmer seg, siste frist er 3. april. Programmet på museumsfabrikken er kl. 11-16 lørdag 23. april.

Les mer…

Bli ullvenn!

Er du glad i ull, garn og ullvarer? Syns du det er spennende med industrihistorie, tekstiler, veving eller strikking? Kanskje Sjølingstad Uldvarefabriks venner er noe for deg?

Les mer…

Museumshåndverker på Sjølingstad Uldvarefabrik – 100 % stilling

Vi lyser ut spennende 100 % stilling som museumshåndverker med særlig ansvar for antikvarisk bygningsvern på Sjølingstad Uldvarefabrik.

Les mer…

Påskeaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik

Det blir påskeaktiviteter på museumsfabrikken for hele familien i år også. Kom og lag fargerike påskefigurer sammen. Kr 40 per person.

Les mer…

Sommerjobb 2016 Sjølingstad Uldvarefabrik og Mandal museum

Er du interessert i historie, liker å formidle kunnskap og er glad i å omgås mennesker? Da er kanskje dette sommerjobben for deg! Sjølingstad Uldvarefabrik og Mandal museum med Vigeland hus, søker dyktige omvisere/fortellere for sommersesongen 2016.

Les mer…

Vinterferieaktiviteter på museumsfabrikken

Det blir vinterferieaktiviteter hele uka på Sjølingstad Uldvarefabrik, 22. – 26. februar: kl. 11-15.

Les mer…

Velkommen til Sjølingstad Uldvarefabrik

Vi ønsker alle våre gjester et godt nytt år. Vi ser fram til et nytt år med produksjon av ullvarer på gamle maskiner, små og store arrangementer og besøk fra skoleelever og gjester fra inn- og utland.

Les mer…

Lær industrihistorie på museumsfabrikken

I flere år har Sjølingstad Uldvarefabrik gjennomført skoletilbud for 8. trinn om den industrielle revolusjon gjennom Den kulturelle skolesekken i fylket. Ved å besøke den levende museumsfabrikken; et av fylkets teknisk-industrielle kulturminner, skal elevene skal få kjennskap til den industrielle revolusjonen og viktige utviklingstrekk som følge av denne ved å besøke .

Les mer…