Sjølingstad Uldvarefabrik

Sjølingstad Uldvarefabrik

Fantastiske strikkedager på Sjølingstad

Elleville strikkedamer fra hele landet lot pinnene gå forrige helg på Sjølingstad Uldvarefabrik Les mer…

Høstferieaktiviteter på museumsfabrikken

Også i høst blir det ullaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik i høstferien. Vi har åpent mandag 29. september – fredag 3. oktober kl. 11-15.

Les mer…

Vi har stengt 18. september

På grunn av personalsamling.  Vanlig åpningstid er hverdager 11-15. Omvisning kan bestilles alle dager hele året.

En halv million kroner til Sjølingstad Uldvarefabrik

Sjølingstad Uldvarefabrik har i år vært et av industrianleggene som har mottatt midler til istandsettingsprosjekt fra Riksantikvaren.

Les mer…

Strikkedager på Sjølingstad Uldvarefabrik

Meld deg på strikkedagene 26. og 27. september. Vi inviterer til nye strikkedager på Sjølingstad Uldvarefabrik. Tema denne gang blir kofter og votter. Ta med ditt vakreste vottepar – kanskje får de premie, eller ei kofte med ei spennende historie, så blir den med på utstilling.

Les mer…

HAiK w/Franz Schmidt + Sjølingstad Uldvarefabrik

Denne uka monterer vi sommerutstilling på Sjølingstad Uldvarefabrik. Utstillere i sommer er designtrioen HAiK som har laget klar med stoffer fra blant annet museumsfabrikken. Deler av kolleksjonen deres er inspirert av gammelt arbeidstøy brukt av tidligere arbeidere på Sjølingstad Uldvarefabrik. Dette blir spennende.

Les mer…

Mye på programmet i Lindesnesregionen

Det er ikke lite som skjer framover på Vest-Agder-museet sine museer i Lindesnesregionen: Sjølingstad Uldvarefabrik, Mandal museum og Vigeland hus. Her er oversikten. Les mer…

Bunadkafé

Lørdag 26. april arrangerer vi igjen Bunadkafé på Sjølingstad Uldvarefabrik med spennende foredrag, demonstrasjon av teknikker og nyheter.

Les mer…

Påskeaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik

Også i år blir det påskeaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik. Vi har åpent palmesøndag og påfølgende mandag og tirsdag. Det blir aktiviteter som passer for hele familien og omvisning spesielt tilrettelagt for barn.

Les mer…

Hyggelig besøk på museumsfabrikken

I dag har vi hatt ekstra hyggelig besøk på Sjølingstad Uldvarefabrik: elleve barn fra Lisebo barnehage i Søgne. De deltok på påskeverkstedet vårt og lagde fine blomster de skal pynte opp med i barnehagen.

Les mer…