Setesdalsbanen

Setesdalsbanen

Setesdalbanen kjører søndag 10. august!

Etter en lang uke med mye arbeid, ble sporet på ny godkjent for kjøring. Dette betyr at Setesdalsbanen kjører førstkommende søndag. Les mer…

I juli kjører Setesdalsbanen også på lørdager

I perioden 5. juli til 26. juli kjører Setesdalsbanen også på lørdager.

Les mer…

Restaurering av Løyning vakthytte

Denne sommeren skal Løyning vakthytte restaureres. Sitter du på bilder eller informasjon, ta kontakt! Les mer…

Setesdalsbanen er 50 år!

Velkommen til feiring av at det er 50 år siden Setesdalsbanen ble museumsjernbane, søndag 22. juni 2014. Les mer…

Sesongstart på Setesdalsbanen, søndag 15. juni!

Bli med Setesdalsbanen i sommer! Les mer…

Skole- og barnehagekjøring 2014

Vi inviterer barneskoler og barnehager til en hyggelig sommertur med damptoget på Setesdalsbanen. Vi setter opp kjøringer 16., 17., 18. juni 2014. Les mer…

Tidsreisen

Setesdalsbanen er en del av TV Agders nye TV-serie “Tidsreisen”. En serie hvor programleder Fredrik Schulze-Krogh tar oss med på en reise i tid og rom. Her kan du se filmen:

Les mer…

Setesdalsbanen i NRK-arkivet

NRK har gjort en del av sitt historiske filmarkiv tilgjengelig for publikum på sine nettsider. Blant annet er det mulig å se klipp fra siste tur med ordinær drift på Setesdalsbanen og en morsom liten «musikkvideo» fra 1997.

Les mer…

Tidsreisen på TV Agder

Mandag 24. mars starter TV Agder sin nye TV-serie «Tidsreisen», en oppdagelsesferd i museene på Sørlandet. De fem første av ti programmer sendes i ukene fram til påske. Først ute er Setesdalsbanen.

Les mer…

Utenfor sesong

«Hva driver dere egentlig med utenfor sesong?» er et spørsmål vi kan få på Setesdalsbanen. Vi er svært synlige i sommersesongen når vi kjører fra juni til september, men det er ikke fullt så lett å få øye på oss de andre månedene av året.

Les mer…