Tussa på tunet

Velkommen til familieforestilling på Setesdalstunet!

Her treffer vi bonden Kjell-Ola og Vetle, som bor på en liten husmannsplass i Setesdal. De har en geit som gir dem melk til den fineste osten i mils omkrets. Plutselig en dag befinner geita seg på taket av buret. Hvordan i alle dager har den havnet der, og hvordan skal de få den ned? Har det noe med den frekke lille tussa som plutselig dukker opp?

Publikum får ta del i planer og forviklinger som oppstår når eldgammel mystisk overtro møter praktiske hverdagsutfordringer slik de kunne fremstå på en husmannsplass for et par hundre år siden.

Det tøyses og tulles i autentiske og levendegjorte omgivelser som rammer inn en hyggelig sommeropplevelse for store og små. Det hele varer i en drøy halvtime. Passer for familier med barn fra barnehagealder og oppover i grunntrinnet. Det finnes ingen skumle overraskelser, så de aller minste vil også kunne ha glede av opplevelsen.

Etter forestillingen vil det være mulig å møte både Tussa, geita og de øvrige karakterene.

Forestillingen er utviklet med støtte fra Sparebankstiftelsen SR-Bank. Tekst og figurer er laget av Giert Werring og Tiril Valeur.

Forestillingene:

Søndag 15. august 14:00 og 16:00

Søndag 22. august 14:20 og 16:00

Vennligst vent, men vi laster produkter...