The Tall Ships Races 2015

25. juli kl 11:00 - 27. juli kl 18:00 | Vest-Agder-museet
Tall Ship Races 2010

Lørdag den 25. juli braker det løs i Kristiansand med åpningen av Tall Ship Races. Opp mot 100 store og små seilskuter ankommer byen og det vil være et stort spekter av aktiviteter, utstillinger, oppvisninger, salgsboder og mye mer. Vest-Agder-museet vil holde stand i utstillingsområdet for Kystkultur ved containerhavna.

Her vil det være salg av varer fra Sjølingstad, demonstrasjon av snortvinner og foto/film-fremvisning av diverse materielle knyttet til museets virksomhet. På lørdag den 25. juli kommer Listeskøyta Kystkultursenter og har aktiviteter med bygging av småbåter med strikkmotor. En artig aktivitet for barn! Kanskje får besøkende også høre litt lirekassemusikk. Spredt utover hele arrangementsområdet vil det være en fotoutstilling av Kristiansandsbilder fra 50- og 60-tallet.

Lørdag den 25. juli åpner også museets nye aktivitetshus i Nodeviga med aktiviteter til store og små. Les mer om det som skjer i Nodeviga under Tall Ship Races her og her.

Fra museets stand i containerhaven til aktivitetshuset vil det gå en liten «natursti» hvor man kan gjør seg litt bedre kjent med lokalhistorien i området. Det blir en liten premie til alle barn som fullfører naturstien.

Museets stand vil være åpen fra kl. 11:00 til kl. 18:00 den 25 til 27. juli.