Korablov Viacheslav, Kyiv

Fotosamling med gode minner fra Ukraina. Foto: Korablov-Viacheslav

Jeg tok automatisk med meg det mest verdifulle – familiebildene // Я автоматично взяв з собою найцінніше – родинні фото.

Vil du lese flere historier om «Ukrainske håp»?
// Бажаєте прочитати більше історій про «Українські надії?» Шукайте тут:
Ukrainske håp – alle historiene – Vest-Agder-museet (vestagdermuseet.no)
Ukrainske håp Archives – Vest-Agder-museet (vestagdermuseet.no)

Korablov Viacheslav, Kyiv

Jeg husker ikke engang hvordan pakken med de gamle fotografiene havnet i kofferten min. Jeg flyktet fra faren i all hast, med sirener og eksplosjoner, og tok automatisk med meg det mest verdifulle – familiebildene. Og nå som jeg er hjemmefra, ser jeg av og til på disse bildene. Kjærligheten til familie og venner varmer hjertet mitt og gir meg håp om en lys fremtid.

Корабльов В’ячеслав, м. Київ

Я навіть не пам’ятаю, як пакет зі старими фото з’явився у моєму чемодані. У спішці, рятуючись від небезпеки, сирен і вибухів, я автоматично взяв з собою найцінніше – родинні фото. І тепер, коли я далеко від дому, час від часу я переглядаю картки. І любов до рідних та близьких зігріває моє серце та підживлює надію на світле майбутнє.

Ung gutt ser på fotografier

Eldre familiefoto i farger, mamma, pappa og baby

Familie med to voksne og tre barn i solsikkeåker

Bunke med familiefoto