Barnehager, SFO og skoleklasser er velkommen til hyggelige førjulsaktiviteter i perioden 14. november – 16. desember. Bli med på omvisning i den levende museumsfabrikken også. Omvisninger og aktiviteter er tilpasset barnas alder.

I år har vi disse tilbudene:

JULEKALENDER i filt og ull som nåles sammen i nålefiltmaskinen. Barna lager hvert sitt kalenderbilde som festes på en felles kalender. Mål på kalenderen er 55×180 cm. Ta gjerne med skisse. Tid: ca. 90 min. Kr 400 per julekalender.

JULEPYNT: Vi lager juleengler og nisser i kardet ull og filt filt. Tid: ca. 60-90 min. Pris: kr 25 per elev.

 

Barnas juleutstilling 2016.

Har dere laget noe fint i høst? Malt fine bilder? Snekret? Sydd? Tegnet? Nå har dere muligheten til å vise det fram!

Sjølingstad Uldvarefabrik inviterer barn og unge i skoler, kulturskole, SFO og barnehager til å levere bidrag til Barnas juleutstilling på museumsfabrikken.

Vi ønsker oss bidrag i forskjellige materialer og teknikker. Elevene kan lage hvert sitt arbeid, eller et fellesarbeid. Skriv gjerne en tekst til. Utstillinga vil åpne under årets julemarked, søndag 27. november, og vises til og med torsdag 15. desember.

I utstillingsperioden blir det arrangert juleverksted for skoler og barnehager på museumsfabrikken. Der lager vi julepynt og små gaver i filt og ull. Vi tar imot påmeldinger allerede nå.

Påmeldingsfristen til Barnas juleutstilling 2015 er mandag 21. november.
Innlevering av arbeider innen torsdag 24. november.

Tips til juleverkstedet på skolen: Vi selger garn, kardet ull og hobbyfilt i fine farger!

Ta kontakt med formidlingsleder Judith Seland Nilsen for å melde dere på til utstilling eller juleverksted. Tlf. 38 25 60 23 – 488 54 806. Epost