Se hvor storfilmen «Krigsseileren» ble spilt inn – DS Hestmanden har åpent skip

D/S Hestmanden for egen maskin 2021
D/S Hestmanden for egen maskin 2021.

Se hvor storfilmen «Krigsseileren» ble spilt inn. Vi inviterer til åpent skip på DS Hestmanden! I forbindelse med premieren på storfilmen Krigsseileren, som kommer på kino fra 23. september, har D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum åpent søndag 25. september 2022.

Hestmanden har åpent skip fra kl. 12:00-18:00 og gratis inngang!

Program:

Konsert med Christiansand Sjømandsforening kl 15.30. For siste gang denne sesongen har du sjansen til å komme om bord og oppleve skipets historie fra 1911, lære mer om krigsseilernes historie, se hvor scenene i «Krigsseileren» ble spilt inn og kanskje også høre noen behind-the-scenes-fortellinger fra mannskapet om bord!

Det blir mulighet for å kjøpe mat i kafeen på Bredalsholmen, samt besøke Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter samtidig.

Gratis inngang!

Transport fra Kristiansand sentrum

Publikum blir hentet med veteranbuss utenfor Kristiansand kino kl. 15, og returen fra Bredalsholmen er kl. 17.15. Det vil si at man rekker både formiddagsvisning kl 12 og kveldsvisning kl 19 av filmen. Det er begrensede plasser i bussen, så vi må ha påmelding og her blir det førstemann til mølla! Transporten er gratis. Det blir allikevel mulig å komme ut for egen maskin til Hestmanden og, dersom bussplassene blir fylt opp.

Reserver plass her:

Les mer:

Se D/S Hestmanden i storfilmen Krigsseileren