Anastasiia Burkal, Kyiv

Anastasiia-Burkal fra Ukraina

Musikk er mitt håp, det inspirerer meg til å tro på det beste! // Саме музика є моєю надією, вона вселяє мені віру в краще!

Se ukrainsk tekst lenger nede på siden.
// Перегляньте текст українською на сторінці нижче
Vil du lese flere historier om «Ukrainske håp»?
// Бажаєте прочитати більше історій про «Українські надії?» Шукайте тут:
Ukrainske håp – alle historiene – Vest-Agder-museet (vestagdermuseet.no)

Anastasiia Burkal, Kyiv

Musikk var det eneste som reddet meg moralsk gjennom de første månedene av krigen. Derfor er jeg spesielt takknemlig overfor foreldrene mine, som insisterte på at jeg skulle ta med meg gitaren til Norge. Spillet fungerte som terapi, en måte å distrahere oss bort fra de traumatiske hendelsene vi opplevde i Ukraina. Det hjalp oss til ikke å miste troen på en lykkelig fremtid. Takket være at gitaren er med, fortsetter jeg systematisk å spille musikk og får mye glede av det.

Musikk er mitt håp, det inspirerer meg til å tro på det beste!

Анастасія Буркаль, м.Київ

Музика була єдиним, що морально рятувало мене у перші місяці війни. Саме тому я особливо вдячна батькам, які наполягли, щоб я взяла гітару з собою у Норвегію. Гра слугувала терапією, способом відволіктися від травмуючих подій, які ми пережили в Україні, і допомагала не втрачати віру в щасливе майбутнє. Завдяки тому, що гітара зі мною, я систематично продовжую займатися музикою й отримую від цього неабияке задоволення.

Саме музика є моєю надією, вона вселяє мені віру в краще!

Gitaren til Anastasiia Burkal. Hennes håp for Ukraina ligger i  musikken