fbpx

Velkommen til håndverkerkafé på Flekkefjord museum

19. mai kl 19:00-00:00 | Flekkefjord museum, Sjøbuene

Håndverkerkafé på Flekkefjord museum 19. mai klokken 19:00. Temaet denne gangen er blant annet istandsetting av eldre driftsbygninger ved Ole Jacob Holt.

I samarbeid med fylkeskonservatoren i Vest-Agder arrangeres det sammenkomster som vi har kalt håndverkerkafé rundt om i fylket i løpet av året. Arrangementet er åpent for alle og er særlig rettet mot de med interesse for gamle hus. Vi ønsker å nå både eiere av gamle hus og håndverkere som jobber eller ønsker å jobbe med dette feltet.

Denne gangen er det kafe på Flekkefjord museum. Kulturminnekonsulent og bonde Ole Jacob Holt holder foredrag med tema Istandsetting av eldre bygninger: støtteordninger, vern gjennom bruk, de riktige valgene for det rette prosjektet m.m. Holt har jobbet i en årrekke med kulturminnevern og har de siste årene vært tilknyttet prosjektet «ressurssenter for eldre landbruksbygninger».

Holt vil belyse følgende temaer:

– Hvordan jobber ressurssenteret for eldre landbruksbygninger.

– De riktige valgene for det rette prosjektet.

– Støtteordninger og søknadspsykologi/strategi.

– Suksesskriterier i istandsettingsprosjekter.

– Eksempler på prosjekter.

Kafeen holdes torsdag 19. mai, klokken 19.00, dørene åpner klokken 18.00. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir enkel servering. Velkommen!

Vennligst vent, men vi laster produkter...