Meld deg på strikkedagene 26. og 27. september. Vi inviterer til nye strikkedager på Sjølingstad Uldvarefabrik. Tema denne gang blir kofter og votter. Ta med ditt vakreste vottepar – kanskje får de premie, eller ei kofte med ei spennende historie, så blir den med på utstilling.

Om Strikkedagene 26. og 27. september:
«Strikk innom» fredag 26. september kl. 18-21
«Strikkelørdag» 27. september kl. 11-17
Sted: Sjølingstad Uldvarefabrik
Påmelding: På epost til Judith Nilsen, (j.s.nilsen at vestagdermuseet.no) innen 15. sept., men vær rask, det er begrenset med plasser. (Bindende påmelding med navn og adresse, faktura sendes på epost).
Pris: Kr 300 inkluderer foredrag, omvisning, kaffe, kake og lunsj lørdag. «Strikk innom» fredag koster kr 100.

Om du ønsker å bidra til strikkedagene ber vi deg ta kontakt så raskt som mulig. Det kan være strikketips, informasjon om garn, mønster, salg etc.

Det blir omvisning i museumsfabrikken, med en særlig vektlegging av garn og garnproduksjon. Basert på påmeldingene vi får, og interessen for å presentere innhold, setter vi opp endelig program.

Her kan du laste ned invitasjonen: Strikkedager i september.

Angående overnatting anbefaler vi:

Lindesnes Havhotell, tlf.: 38 60 08 00. Tregde Ferie, tlf.: 38 26 88 00. Sjøsanden feriesenter, tlf.: 38 26 10 94.

Skal du delta, eller vurdere å delta, er du velkommen til å delta i Facebookgruppa for arrangementet.

Klarer du ikke vente helt til høstferien med å besøke oss, er du velkommen innom i sommer også. Til og med 20. august har vi åpent daglig 11-17, omvisninger i fabrikken kl. 11, 13 og 15 og ullverksted for barn kl. 14 hver dag.

Sjølingstadgarn