fbpx

Wolfgang Plagge besøker Flekkefjord museum

Onsdag 14. oktober, kl. 19 gir komponist og pianist Wolfgang Plagge en guidet konsertreise med linjer til grunnlovsjubileet på Flekkefjord museum.

Det er Klassisk – Flekkefjord som inviterer til konsertforedraget med Plagge. Plagge vil gjennom fortellerevne og musikkunnskaper av de sjeldne, garantert gi publikum en underholdende og spennende kveld med klassisk fortegn.

– Det er mange av oss som godt husker de aller første TV-sendingene med det fire år unge pianotalentet tidlig på 1960-tallet. Det var en sensasjon, forteller Ellen Skage i Klassisk – Flekkefjord.

12 år gammel debuterte Wolfgang Plagge i Universitetets aula. Han har vunnet ungdommens pianomesterskap og begynte tidlig å komponere. Plagge er særlig anerkjent for sine verk for blåseinstrumenter. Han er tildelt flere nasjonale og internasjonale utmerkelser for sin musikalske dyktighet og formidlerevne. I dag er han professor ved Norge Musikkhøyskole – fagseksjon for klaver, akkompagnement, gitar og akkordion. Han er også engasjert i det kunstnerisk lederteamet for Hardanger Musikkfest.

Onsdagens tema blir «Klassisk så klart? – en guidet konsertreise med linjer til grunnlovsjubileet.»

– For den som vil kikke komponisten i kortene og samtidig oppleve en musikkhistorisk reise med aktuelle komposisjoner knyttet opp mot grunnlovsjubileet, finnes det knapt en bedre veileder enn Wolfgang Plagge.

Facebook arrangement

Vennligst vent, men vi laster produkter...