fbpx

Vilkår og betingelser for «VAM Nettbutikk»

Vest-Agder-museet IKS sin nettbutikk (VAM Nettbutikk) leveres gjennom en ferdig E-handelsplatform levert av Shopify.com Shopify.com eies av Shopify INC. (Canada) og tjenesten er levert gjennom deres datterselskap Shopify International Ltd. (Irland).

Personopplysninger og kredittkortinformasjon som registreres lagres og behandles av Shopify.com og vi lagrer ikke slike opplysninger i vår nettløsning eller i våre systemer utenfor denne E-handelsplatformen. Vest-Agder museet benytter kun opplysningene du oppgir i forbindelse med kjøp i nettbutikken til formålet å levere de varer og tjenester du har bestilt.

Vest-Agder-museet har inngått en databehandleravtale med Shopfiy INC. som sikrer at dine opplysninger skal lagres forsvarlig og ikke misbrukes til andre formål. (https://www.shopify.com/legal/dpa)

Forøvrig gjelder Shopify.com sine vilkår og personvernpolicy for data og opplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp (disse finner du på lenkene som ligger nederst på siden ved utsjekk og betaling av varer eller tjenester du bestiller).

Se nettbutikken: nettbutikk-vam.myshopify.com.