Personvern, vilkår og betingelser for vestagdermuseet.no og VAM Nettbutikk

Denne Personvernerklæringen gjelder for Vest-Agder-museet som er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger på eget nettsted. Se egen kontaktinformasjon lenger ned på siden.

Personvernerklæringen gjelder vårt nettsted vestagdermuseet.no. Personvernerklæringen beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du inngår avtale om bruk av våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) om din bruk av våre nettsteder, og utveksler opplysninger med tredjeparter.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet markedsføringsloven og bokføringsloven.

Behandling av personopplysninger

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Vest-Agder-museets behandlinger av personopplysninger på nettsiden, med mindre annet er oppgitt. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi/legge igjen personopplysninger.

Se også informasjon om:

Dersom du mener at Vest-Agder-museet ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

VAM Nettbutikk

Vest-Agder-museet IKS sin nettbutikk (VAM Nettbutikk) leveres gjennom en ferdig E-handelsplatform levert av Shopify.com Shopify.com eies av Shopify INC. (Canada) og tjenesten er levert gjennom deres datterselskap Shopify International Ltd. (Irland).

Personopplysninger og kredittkortinformasjon som registreres lagres og behandles av Shopify.com og vi lagrer ikke slike opplysninger i vår nettløsning eller i våre systemer utenfor denne E-handelsplatformen. Vest-Agder museet benytter kun opplysningene du oppgir i forbindelse med kjøp i nettbutikken til formålet å levere de varer og tjenester du har bestilt.

Vest-Agder-museet har inngått en databehandleravtale med Shopfiy INC. som sikrer at dine opplysninger skal lagres forsvarlig og ikke misbrukes til andre formål. (https://www.shopify.com/legal/dpa)

Forøvrig gjelder Shopify.com sine vilkår og personvernpolicy for data og opplysninger som samles inn i forbindelse med kjøp (disse finner du på lenkene som ligger nederst på siden ved utsjekk og betaling av varer eller tjenester du bestiller).

Se nettbutikken: nettbutikk-vam.myshopify.com.