Vi trenger din hjelp! Ny fotokveld

Gammel nok? 60 pluss? Kjenner du igjen disse på bildet? Det gjør ikke vi! Vi trenger din hjelp.

Du er på nytt invitert til å ta med dine foreldre/foresatte/oldeforeldre og hjelpe oss med å fortelle om gamle bilder. Vi vil se bilder fra blant annet Dagfinn Pettersens arkiv, og fra Fotomagasinets arkiv. Stikkord: Krig, frigjøring, klassebilder, Kjevik, Sørlandsbanen. m.m. (Og kanskje en gammel film om vi får tid.)

Velkommen til en hyggelig fotokveld på folkebiblioteket torsdag 14. mars kl. 19.00.

Sist fotokveld samlet over 40 personer seg og vi fikk inn mye interessant informasjon. Vi håper på like stor suksess denne gangen også!

Arrangementet er et samarbeid mellom Vest-Agder-museet, Agderbilder.no og Folkebiblioteket i Kristiansand.

Din handlekurv