Vårslipp på Ballastbrygga

04. mai kl 00:00-14:00 | Ballastbrygga
Mandals Trebåt og Motorforening feirer vårpussen og inviterer alle som har noe gøy, flott eller rart å vise frem til Ballastbrygga lørdag 4. mai!

Driver du med et spesielt håndverk, eller har en bil, motorsykkel, moped, båt eller motor du har lyst til å vise til likesinnede er du hjertelig velkommen! Mandals Trebåt og Motorforening har for anledninga leid hele parkeringsplassen på Ballastbrygga og inviterer alle til treff. Treffet er gratis, og vi satser på en spennende miks av alt mulig moro som putrer, sviver og som fenger! Vi håper du kommer, enten med noe du har lyst til å vise frem, eller bare på besøk!

Museet har folk på jobb inne på senteret, så man kan besøke utstillinga «Industribyen Mandal», se film om industribyen, se motorbåten «Anna» m.m. Aktiviteter for barn i utstilling og resepsjon. Salg av kaffe, is og brus.

Sted: Ballastbrygga Mandal
Tidspunkt: 4. mai fra kl. 12:00 (utstillinga er bemanna fram til kl. 15).

Foto fra åpning av Ballastbrygga industrihistoriske senter i juni 2023. Senteret er et samarbeid mellom Mandals Trebåt og Motorforening, Marna Motor AS og Mandal museum/Vest-Agder-museet.