Spinnelørdag med spinnekurs

Lørdag 19. oktober kl. 11-15 blir det spinnekurs og spinnelørdag på den levende museumsfabrikken Sjølingstad Uldvarefabrik.

Spinnelørdagen er for alle som har lyst til å spinne, både for deg som er øvet og for deg som aldri har spunnet før. Ta med din egen rokk hvis du har. Har du aldri spunnet før, anbefaler vi deg å delta på spinnekurset før du spinner videre sammen med de andre. Du får helt sikkert mange gode tips med deg videre. Vi har også salg av garn, ull fra norske sauer og relevante bøker.

Informasjon om spinnekurset:
Kurset varer fra kl. 11-13. Kursholder er Anne-Grete Anda. Hun viser de grunnleggende prinsippene for spinning av ull på rokk. Ta med din egen rokk eller lån en av oss. Kurspris er kr 500. Prisen inkluderer ull, ev. lån av rokk, og kaffe, te og rundstykker til lunsj. Det er seks plasser på kurset.

Vi ønsker påmelding fra alle på grunn av bestilling av mat. Du melder deg på ved å sende en epost til sjolingstad@vestagdermuseet.no. Skriv om du har egen rokk eller ikke. Vi sender faktura i forkant.

Pris (uten kurs) er kr 150. Det inkluderer kaffe, te og rundstykker til lunsj. Vi ønsker påmelding innen 17. oktober på grunn av bestilling av mat. Bruk epost til sjolingstad@vestagdermuseet.no. Betaling i døra, kort eller kontant.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!

Sjølingstad ligger 8 km vest for Mandal, følg det bruke skiltet fra E-39.

Velkommen!