Sommerjobb på Tingvatn fornminnepark?

Tingvatn Fornminnepark
Tingvatn Fornminnepark

Vi søker sommeransatt for sommeren 2020. Du liker å jobbe med besøkende, og har en historieforteller i magen. Vår virksomhet tar utgangspunkt i jernalder med særlig vekt på folkevandringstid og frem til vikingtid. Tingvatn er et gammelt tingsted med mangfoldig historie.

Vi søker fortellere som er nevenyttige og lærevillige. Vi ønsker en person som kan arbeide både selvstendig og i team og som er serviceinnstilt og sosial. I og med at Tingvatn er en forholdsvis liten virksomhet må du beregne arbeid hvor du står i sentrum, dette krever at du er ansvarsbevisst og utadvendt. Du er fortelleren som besøkende møter.

Annet forefallende arbeid må også påregnes. Du må derfor se for deg både å jobbe i turistinformasjonen, i kjøkkenet med enkle oppgaver og lett renhold. Du mottar opplæring i de praktiske oppgavene.

Stillingens hovedtyngde er fra slutten av mai til midten av august hvor vi har åpent hver dag, med noen helger/enkeltdager etter avtale resten av året om ønskelig. Stillingsprosenten er anslått til ca. 40 % i hovedsesongen.

Følgende blir vektlagt:

– Språkferdigheter
– Erfaring fra håndverk
– Kjennskap til jernalder
– Lokalhistorisk interesse
– Personlig egnethet

Det er ønskelig med førerkort klasse B da der er noe varierende mulighet for offentlig transport på området.

Stillingen innebærer helgearbeid. Primært søker vi person som har fylt 20 år.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn etter tariffavtale samt et spennende miljø med muligheter for den rette søkeren.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt avdelingsleder Katja Regevik, tlf 977 90 403, k.regevik@vestagdermuseet.no.

Søknadsfrist er 15.03.2020.

Ved ansettelse i Vest-Agder-museet, både fast og midlertidig i stillinger som driver formidling eller aktivitet mot barn og unge, kreves politiattest. Dette med bakgrunn i at Vest-Agder-museet som kulturinstitusjon og museum har barn og unge som fokusområde og målgruppe for sin virksomhet.