fbpx

Snart er det julemarked – her kan du parkere

Førstkommende søndag er det førjulshygge og julemarked på Kristiansand museum. Her kan du lese mer om steder hvor du kan parkere.

I tidligere år har vi sett stor pågang på arrangementet og vår egen parkering er ikke stor nok til å håndtere alle bilene som kommer. Vi oppfordrer derfor at publikum vurderer andre steder å parkere. Det er tillatt å bruke parkeringsplassene til Meny Albert og FK Donn (ved Bispegra og Sørlandet sykehus avdeling Kongsgård).

Det er også mulig å parkere på Gustav Pedersen. Vær obs på at Vigeveien er stengt for gjennomkjøring. Kjør av E18 til Vige industriområdet for å komme til Gustav Pedersen og gå deretter den korte veien opp Vigeveien til museet.

parkeringskart-2016

På grunn av mulighet for nødutrykning er det ikke parkering for museets gjester på Kløvertun. Vis også hensyn i boligområdet, det er ikke parkering i stikkveiene i området.

Kommer du vestfra er det mulig å unngå bomringen ved å parkere på Lundsiden ved Mal Proff i Ægirs vei og ved gamle Europris. Derfra kan du gå til museet (ca. 5 min) opp stien forbi kolonihagene.

Vi oppfordrer også til å ta bussen, så om du kan la bilen stå tilbyr vi rabatterte inngangsbilletter til bussreisende, kr. 40,-/10,- (vanlig pris 75,-/25,-) for voksne/barn. Bjørndalssletta er det nærmeste stoppestedet.

Velkommen til førjulshygge på søndag!

Vennligst vent, men vi laster produkter...