Digitale påskeaktiviteter med Sjølingstad Uldvarefabrik

Materialposer Sjølingstad

Siden påskeaktivitetene våre dessverre er avlyst i år, prøver vi oss med et digitalt program. Vi ønsker å tilrettelegge for at dere kan lage ullen påskepynt sammen hjemme.

Vi har laget tre forskjellige materialposer: en med filt og filtnåler (kr 175), en med ull (kr 150) og en med garn til pomponger (150). Posene kan bestilles på forhånd, på epost eller telefon, og hentes i butikken. Posene kan hentes: søndag 12-16, mandag eller tirsdag 11-15.

I løpet av søndag, mandag og tirsdag, vil våre flinke fortellere dele tips og ideer til hva dere kan lage med materialene i posene. Det blir samme åpningstider på det digitale ullverkstedet som vi har annonsert tidligere:
Palmesøndag 5. april kl. 12–16
mandag 6. april og tirsdag 7. april kl. 11–15

Fortellerne vil poste bilder og ideer på Facebook- og Instagramsidene våre, og i dette arrangementet: https://www.facebook.com/events/232570707867709/

Følg med i våre sosiale medier, og del bilder av det du lager med taggene #påskeaktiviteter og #sjølingstaduldvarefabrik Vi håper mange vil poste bilder av det dere lager i løpet av påska.

Dere kan selvfølgelig bruke materialer dere har hjemme fra før. Her finner dere aktiviteter dere kan gjøre sammen med barna hjemme: https://www.vestagdermuseet.no/lag-paskepynt-med-barna/

Sjølingstad ligger 8 km vest for Mandal – følg skiltet fra E-39.

Garnposer Sjølingstad
Garnposen inneholder 3 hesper garn til duskekyllinger. Pris kr 150.
Ullposen inneholder ull i tre farger (ca. 200 gram), litt ulltråd, noen smånøster fra veveriet. Pris kr 150.
Filtposer Sjølingstad
Posen inneholder Filt i fire farger, 5 filtnåler og litt garn. Pris kr 175.
Vi ønsker alle ei god påske.
Vennligst vent, men vi laster produkter...