Påskeaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik 2021

I år blir det enkle påskeaktiviteter på museumsfabrikken mandag 29. og tirsdag 30. mars kl. 11–15. Vi tenner bålpanna ute og selger materialpakker til påskepynt.

På grunn av koronasituasjonen blir det ikke muligheter til å sitte inne, men vi legger til rette for leker og kyllingjakt ute, åpen museumsbutikk, og salg av varm drikke og vår deilige brownies.

Også i år lager vi et forslag til påskekylling dere kan lage i filt og ull fra museumsfabrikken. I løpet av mandag og tirsdag, vil våre flinke fortellere vise hvordan dere kan lage påskekyllingen. Den er uten filtnål i år, slik at den lettere kan lages hjemme eller utenfor. Vi satser på fint vær. 

I museumsbutikken har vi også flere materialpakker: fuglekasser, lastebil, vev, nett dere kan brodere m.m. Vi har også laget forskjellige materialposer som selges i museumsbutikken og nettbutikken før påske. Her er noen forslag og litt mer info: www.vestagdermuseet.no/lag-paskepynt-med-barna/  Varer som kjøpes i nettbutikken kan vi sende i posten, eller dere kan velge å hente dem i museumsbutikken.

Sjølingstad ligger 8 km vest for Mandal – følg skiltet fra E-39.

Vi ønsker alle ei god påske.