Morsom dag på heia!

"Over heia"

Vi takker alle som besøkte museets nye aktivitetsområde «Over heia» søndag 4. oktober! Området er utvikla med økonomisk støtte fra Gjensidigestiftelsen, og Chris Bjelke fra stiftelsen overrakte denne dagen et synlig bevis på gaven!

METADATA-START
Chris Bjelke fra Gjensidigestiftelsen, avdelingsleder Birgitte Sørensen og leder i Stiftelsen Vest-Agder Fylkesmuseum Per Erik Andersen

Små og store virka til å trives på vårt nye område! Vi feira dagen med å dele ut gratis pølser sponsa av museets venneforening, og gratis is sponsa av Hennig Olsen. Barna kunne lage sine egne stylter og leke og jobbe med ved og vann.

lek med vann 2_Aaby (4)

Over heia med ved_Foto Arne Ranneberg Nilsen

METADATA-START

Midt-Agder Friluftsråd stilte med en aktiviserende og morsom natursti på den ene heia og museet hadde sin natursti på den andre sida. Trond Ole Bertelsen lot barna prøve skyting med pil og bue, og på grillen hadde han ferske rådyrlår og makrell. Reinsdyrkjøtt serverte han også. Trekkspiller fra Tveit Trekkspillklubb skapte stemning og en svært tålmodig hest frakta barn rundt på området i høyvogna hele dagen.

Bueskyting, foto Eva M Hoiby

METADATA-START

Over heia med hest_041015_G Aaby (3)

Vi har tilbragt en flott solskinnsdag «Over heia». Vi har mange planer for videreutvikling av området og håper på mange aktive og morsomme dager i all slags vær i tida framover! Takk til Gjensidigestiftelsen og alle andre involverte!