Konsert med Erlend Ropstad på Nordberg fort i påsken

Fredag 4. april slapp venndølen Erlend Ropstad sin nye plate, «Her Om Natta». Plata har fått terningkast 5 i flere av landets aviser. Fredag 18. april kl. 20 går Ropstad med band på scenen på Nordberg fort, Lista. 

Erlend Ropstad fra Vennesla er «up and coming» artist som vi gleder oss til å høre live på museet. «Her Om Natta» er Erlend Ropstads fjerde album og følger opp suksessen fra 2013, «Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er». Dette var hans første album på norsk. Både publikum og presse mottok de sørlandske tekstene med jubel og han ble belønnet med nominasjon til Spellemann i både klassen for «viser» og «tekstforfatter».

Høsten 2013 tok han med seg en nøye utvalgt gjeng musikere til legendariske Silence Studio i Värmland. Det meste av plata ble spilt inn live på ei helg. Det var fullmåne, ulv og bekmørk natt. Perfekte omgivelser for Erlend Ropstads «melankomiske» viser. Der ute i skogen hvor ingen forstyrres fikk musikerne den stemningen og oppmerksomheten visene trengte. Noen detaljer måtte selvsagt pusses på og dette gjorde Erlend selv i Later Gator Studios, også kjent som Erlends soverom.

Fredag 18. april åpnes dørene kl. 19 -og da er kafeen klar med et utvidet tilbud for anledningen.

Billettene koster kr. 160.- og kan kjøpes på Nordberg fort, Galleri Farsund eller Farsund turistinformasjon.

Mer om musiker, tekstforfatter, skribent og skuespiller Erlend Ropstad:

http://www.erlendropstad.com
https://twitter.com/eropstad
https://www.facebook.com/pages/Erlend-Ropstad/6548776107