Kanondag på kanonmuseet

Søndag 27. juni er det klart for en ny kanondag på Kristiansand kanonmuseum! Ta med deg familie og venner for å oppleve det nye formidlingsbygget, se kanonen bli kjørt og sitt på med ammunisjonsbanen.

27. juni skjer det mye spennende på kanonmuseet, da er det klart for kanondagen. I år byr vi på foredrag, kjøring av Batteri Vara samt et splitter nytt formidlingsbygg med blant annet en ny museumsbutikk. Grunnet smittesituasjonen deler vi dagen i to og du må derfor velge hvilken av periodene du ønsker å besøke. Den første strekker seg fra kl.11:00 til 14:00, den andre perioden er fra kl.14:30 til kl.17:00. Billetter kjøpes på nett ved å klikke på linken nederst i denne saken, her velger du enten billett til kl.11:00 eller kl.14:00.

 

Program for dagen

 

For de som kjøper billett til kl.11:00: 

Kl.12:00 – Foredrag med militærhistoriker Endre Wrånes. Et spennende foredrag om nye funn gjort i forbindelse med arbeidet med hans siste bok om Batteri Vara.

Kl13:00 – Kjøring av Batteri Vara (kanonen).

Kl.13:15 – Musikk ved Tveit Unions musikkorps


For de som kjøper billett til kl.14:00: 

Kl.14:30 – Foredrag med militærhistoriker Endre Wrånes. Et spennende foredrag om nye funn gjort i forbindelse med arbeidet med hans siste bok om Batteri Vara.

Kl.15:30 – Kjøring av Batteri Vara (kanonen).

 

Vi gleder oss til å arrangere kanondagen!

Vennligst vent, men vi laster produkter...