fbpx

Julemarked på Kristiansand museum 2023

03. desember kl 12:00-16:00 | Kristiansand museum
Jul Kristiansand museum
Velkommen til et av Sørlandets største julemarked! Like sikkert som at jula kommer er det at vi arrangerer julemarked på friluftsmuseet på Kongsgård 1. søndag i advent kl. 12-16. Bli med på førjulshygge på museet!

Her blir det anledning til å kjøpe flotte, hjemmelagde julegaver. I nesten 40 ulike boder selges det alt fra julepynt og strikkevarer til syltetøy og konfekt. Det er stort sett lokalt håndverk og kortreist mat. Mellom slagene kan man ta en kopp kaffe, kjøpe seg en vaffel eller pølse, og spise litt julegrøt. Det blir julestemning på tunet hvor barna kan møte nissen og høre eventyr.

Sett av datoen til et av Sørlandets største julemarkeder: 03.12.2023!

Merk! Det er dessverre ikke parkering ved museet. HC-parkering tillates. Besøkende oppfordres til andre transportmidler (busstopp Bjørndalssletta) og parkeringsplass ved Meny Albert og Norengros Gustav Pedersen. Se kart lenger nede på denne siden.

Billetter:

Voksen 110,-
Barn (3-16) 50,-
Familiebillett (2 voksne og 3 barn): 270,-
Gratis inngang med årskort.

Forhåndskjøp inngangsbilletter så slipper du kø!

Billetter kan ikke refunderes.

Gratis inngang med årskort!

Har du årskort for 2023 eller planlegger du allerede nå å kjøpe fellesbillett/årskort for 2024? Da kommer du gratis inn til julemarkedet vårt. Du må allikevel «kjøpe» billetter til julemarkedet, men da kan du velge «årskort» i bestillingen og da betaler du ingenting. Kjøp årskort her.

PS: Dersom ikke du har mottatt kortet i posten innen julemarkedet starter, kan du fremvise kvitteringen du har mottatt på mail som bevis.

Program kommer.

Vi har hørt at nissen og hans familie kanskje stikker innom museet i løpet av dagen. Kanskje har de noen sekker med?

Kart over parkering