fbpx

Julemarked på Kristiansand museum

Velkommen til et av Sørlandets største julemarked!

Etter en nedskalert julefeiring på museet i fjoråret planlegger vi nå et stemningsfullt julemarked på Kongsgård, 1. søndag i advent kl. 12-16. Kom og få førjulshygge på museet!

Her blir det anledning til å kjøpe flotte, hjemmelagde julegaver. I 30-35 ulike boder selges det alt fra julepynt og strikkevarer til syltetøy og konfekt. Mellom slagene kan man ta en kopp kaffe, kjøpe seg en vaffel eller pølse, og spise litt julegrøt. Det blir julestemning på tunet hvor barna kan møte nissen og høre eventyr. I bakstehuset baker vi pepperkaker og i bygata synger koret julen inn.

Program:

13 – 15 Ponniridning

13 – 15 Koret synger i bygata

12:30 og 14:30 Eventyrstund i årestua

12-14:30 Skriv ønskeliste og gi til nissen i fjøset

15:30 Nissene deler ut godteposer

Merk! Det er dessverre ikke parkering ved museet. HC-parkering tillates. Besøkende oppfordres til andre transportmidler (busstopp Bjørndalssletta) og parkeringsplass ved Meny Albert og Norengros Gustav Pedersen. Se kart lenger nede på denne siden.

Billetter:

Voksen 100,-
Barn (3-16) 50,-

Billetter kan ikke refunderes.

Har du årskort for 2021 eller planlegger du allerede nå å kjøpe fellesbillett/årskort for 2022, kommer du gratis inn til julemarkedet vårt. Du må allikevel «kjøpe billetter» til julemarkedet, men da kan du velge «årskort» i bestillingen og da betaler du ingenting. Årskort for 2022 kan kjøpes her.
PS: dersom ikke du har mottatt kortet i posten innen julemarkedet starter, kan du fremvise kvitteringen du har mottatt på mail som bevis.

 

 

Vennligst vent, men vi laster produkter...