Jul på Gimle Gård

Jul på Gimle Gård

Jul på Gimle Gård: Vi pynter til jul og vil gjerne ha besøk av deg, familien din og vennene dine! Juletreet er pyntet, det er julestemning og vi byr på julemusikk.

«Jul på Gimle» er en av veldig få dager hvor man kan rusle rundt i huset på egenhånd og ta inn stemningen i en av landsdelens vakreste herregårder. Det spilles julemusikk på flygel og barna kan gå rundt juletreet.

Jul på Gimle 2023 arrangeres søndag 26. november klokka 12.00-16.00.

Ute på gårdsplassen kan man delta i ulike aktiviteter, handle julegaver og nyte varme pølser og kaffe. Prøv også den tradisjonelle juledrikken bisp som ble laget på Gimle.

Billetter:
Voksne 110,-
Barn 50,-
Med årskort: gratis

Gratis inngang med årskort!

Har du årskort for 2023 eller planlegger du allerede nå å kjøpe årskort for 2024, kommer du gratis inn til julemarkedet vårt. Du kan allikevel «kjøpe billetter» til julemarkedet, men da kan du velge «årskort» i bestillingen og da betaler du ingenting.

Årskort for kan kjøpes her.

PS: Dersom ikke du har mottatt kortet i posten innen julemarkedet starter, kan du fremvise kvitteringen du har mottatt på mail som bevis.

Om Gimle Gård

Gimle Gård sies å være landsdelens vakreste herregård. Gimle ble bygd som sommersted – lystgård – for den rike kjøpmannen Bernt Holm og hans familie på slutten av 1700-tallet. Den ble etter hvert helårsbolig og gikk i arv i familien i fem generasjoner. Det staselige hovedhuset er omgitt av en engelsk landskapspark.

Julepynt på Gimle Gård. Foto: Vest-Agder-museet.