Joel Toledo separatutstilling i Sjøbuene til Flekkefjord museum

20. august kl 00:00-17:00
Joel Toledo separatutstilling Flekkefjord
Joel Toledo separatutstilling i Flekkefjord

Velkommen til Joel Toledo sin separatutstilling i Sjøbuene til Flekkefjord museum. Toledo stiller ut et stort kunstverk som strekker seg over mange meter, noe som er særegent for hans arbeid. Publikum får med det en aktiv rolle i å komponere sitt eget bilde. Han stiller også ut enkelte mindre verk.

Tematikken i bildet knytter sammen en historie til et helårsløp. En av mange sykluser vi mennesker går igjennom. Utstillingstittelen «365» viser til dagene som går og hendelsene som skjer mellom oss mennesker og det vi omgir oss med.

Toledo viser i utstillingen sin allsidighet som kunstner gjennom tegning og maling. Han har lang og bred erfaring som gjenspeiler seg i utrykket sitt. Det lange bildet er malt i pastellkritt og er et svært uvanlig kunstverk. Han stiller også ut enkelte mindre verk som er laget med andre uttrykksformer.

Sist Toledo stilte ut i Sjøbuene var i 2013. Nå får du endelig mulighet igjen til å sikre deg et unikt verk.

Salgsutstilling. Utstillingen står til 20. august.

Åpningstider Flekkefjord museum sommeren 2022

20. juni – 20. august: Mandag-fredag kl. 11–17.
Lørdag til 16. Søndag stengt.

Byvandringer mandag – lørdag i sommersesong kl. 13.30 fra Krambua.
Sommeraktiviteter kl. 13-15 hver onsdag 29. juni – 10. august.

Om Joel Toledo

Født og oppvokst i Havanna, Cuba. Flyttet til Flekkefjord i 1997. Utdannet designer, spesialisert i grafisk- og informasjon design.

Lærer i visuell kunst for Flekkefjord kulturskole siden 2003. Lærer i visuell kommunikasjon i samarbeid med terapeuter og psykologer i ABUP sin Kick-off siden 2013. Driver multimedia studio New Mans Land AS siden 2007.

Utøvende kunstner i mer en 20 år med en lang rekke felles og egne utstillinger. Har vært representert i blant annet i Kristiansand Kunstforenings galleri. Tildel alternativ Kulturpris for Fjellparkfestivalen Flekkefjord. Smaabykunstner i 2008. Representert i «15 Lister Kunstnere» i Farsund Galleri. Tildelt Art Start stipend fra Innovasjon Norge for New Mans Land AS.

Flere samarbeidsprosjekter med nasjonale og internasjonale kunstnere som: Christian Sunde (N), Juan Brito (Chile), Raphael Shirley (USA), Carl Cordonnier (Frankrike), Jan Rune Blom (N) og Roberto González (Colombia).

Les mer om Flekkefjord museum

Flekkefjord museum