Høstferieaktiviteter på D/S Hestmanden 2019

D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum inviterer alle til en reise tilbake i tid denne høstferien!

5. og 6. oktober mellom kl. 12 og 16 inviterer vi alle om bord for å oppleve den nyrestaurerte aktersalongen. Salongen er tilbakeført til sin storhetstid i 1911, og med det ønsker vi å reise tilbake til denne tiden.

Publikum vil få mulighet til å oppleve en vakkert dekorert aktersalong, og ikke minst muligheten til å ta bilder der inne i tidsriktig antrekk. Vi stiller med kostymer fra museets kostymelager. Kanskje en god mulighet for å allerede få tatt familiebildet til julekortene?

Det vil også bli gitt omvisninger kl.13:00 og kl.15:00 rundt på skipet hvor temaet er hvordan skipet har sett ut til ulike tider. Resten av museumsutstillingen om bord vil også være åpen.

I Gamlemessa vil museumsbutikken og kafeen holdes åpen med muligheter for å kjøpe både vafler og bøker. I Gamlemessa inviterer vi også barn til å fargelegge tegninger av D/S Hestmanden. Det vil i tillegg til dette være mulig (for første gang) å sende postkort fra skipet – med riktig poststempel. Vi har gjenskapt stempelet skipet brukte under krigen, og gir nå publikum en mulighet til å sende postkort med Hestmandens eget stempel på.

Vi håper mange vil ta turen ut til Bredalsholmen for å besøke skipet!

Ordinære billettpriser.