Føjulshygge på Kristiansand museum

03. desember kl 12:00 | Kristiansand museum

Velkommen til et av Sørlandets største julemarked søndag 3. desember kl. 12-16!

Like sikkert som at jula kommer er det at vi arrangerer julemarked på friluftsmuseet på Kongsgård første søndag i advent.

Her blir det anledning til å kjøpe flotte, hjemmelagde julegaver. Mellom slagene kan man ta en kopp kaffe, kjøpe seg en vaffel eller spise litt julegrøt.

Våre mange utstillere selger mye forskjellig, fra småkaker og strømper, julekort og juleduker til syltetøy, sleiver, smykker, kranser og andre ting.

Venneforeningen fyrer opp grillen og selger pølser i brød, helligtrekongerslys og julebrød. Skulle du bli sulten eller tørst, så kan du kjøpe en kopp kaffe og en svele i Venneforeningens bod som du kan kose deg med mens du vandrer rundt i Bygaden.

Du kan kjøre med hest og kjerre, være med på eventyrstund og kanskje kommer nissen innom? Det er mye både å se og kjøpe for både store og små!

NYHET! Slipp unna køen og kjøp billetter på nett! Kjøp billetter på forhånd her.

Inngangspris: Voksen kr. 75,- Barn (3-16) kr. 25,-.

Vi ønsker at flest mulig bruker buss til arrangementet og pris ved bruk av buss og fremvisning av billett er: Voksen kr. 40,- og Barn kr. 10,-.

Gratis inngang for årskortholdere.

Husk kontanter – flere utstillerne har ikke bankterminal og det er ikke mulig å ta ut kontanter på området, men det er i noen tilfeller mulig å bruke Vipps!

Parkeringsplassen ved museet blir fort full, men det er tillatt å parkere med Meny Albert (Olav Trygvasons vei 2) og ved Gustav Pedersen på Vige. Herfra kan du gå Vigeveien opp til museet. Det er også mulig å parkere på Lundsiden og gå til museet (ca 5 minutter) opp stien fordi kolonikagene. Man kan også parkere ved Bispegra og gå derfra. Vi oppfordrer alle til å la bilen stå og bruke buss. Bjørndalssletta er nærmeste stopp. Det er ikke lov å parkere i stikkveiene langs Vigeveien og det er heller ikke lov for museets besøkende å benytte seg av Kløvertuns parkeringer.