Det historiske Hægebostad

Vil du lese om gamle kulturminner i Hægebostad?  Publikasjonen Det historiske Hægebostad (2022) tar for seg et utvalg av disse.

Hægebostad kommune er rik på historie, både fra nyere og eldre tid. I Det historiske Hægebostad kan du lese om et utvalg kulturminner fra eldre tid. Den er lettlest, egner seg både til å leses hjemme i godstolen eller til å være med i sekken på tur.

Det er spennende å lete etter spor fra eldre tid ute i naturen her i Hægebostad og langs fylkesvei 43. Mange kulturminner ligger i nærheten av private boliger, på dyrket jord eller på beitemark. Vis derfor hensyn når du oppsøker kulturminnene.

Publikasjonen Det historiske Hægebostad kan lastes ned gratis som pdf tilpasset mobiltelefon HER.

Ønsker du heftet i papirformat? Da kan du kjøpe det på museet (kroner 50) eller bestilles på tingvatn@vestagdermuseet.no (porto kommer i tillegg).

Vil du vite mer om temaet? Da er du hjertelig velkommen til å besøke museet, hos oss kan du få enda mer kunnskap om kulturminnene i Hægebostad.

Vi ønsker deg velkommen til å bli kjent med historien!

Vest-Agder-museet har oppdatert heftet Det historiske Hægebostad som opprinnelig ble laget av Erling Stokkeland til Tingparken i 2008.