D/S Hestmanden lanserer nyhetsbrev!

D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum lanserer nyhetsbrev for alle sine følgere.

Fra august vil vi på D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum sende ut jevnlige oppdateringer fra arbeidet om bord på dampskipet Hestmanden. I nyhetsbrevet vil du få informasjon om restaureringen, hva de frivillige i Hestmandens venneforening driver på med og ikke minst innsikt i hvordan vi jobber med den nye utstillingen om bord. Abonnenter på nyhetsbrevet får også nyheter om seilasen i 2021 først av alle, så meld deg på dersom du er interessert i å være først ut med informasjon om seilasen i 2021.

Nyhetsbrevet kommer på e-post. Ønsker du nyhetsbrevet direkte i din innboks kan du sende oss en e-post med navnet ditt og bekreftelse på at du ønsker nyhetsbrevet til post@hestmanden.no.