Bli medlem i Setesdalsbanens venner

Noen av de frivillige med loktjeneste. Foto: Kjetil Jøssang

Setesdalsbanens venner er en frivillig forening som er åpen for alle interesserte. Kunne du tenke deg å bli medlem?

Ved å være medlem i Setesdalsbanens venner er du med på å støtte et levende museum. Foreningen er åpen for alle og har medlemmer i alle aldre.

Setesdalsbanens venner gjør en stor innsats i forbindelse med togkjøringer på Setesdalsbanen, samt at de også bidrar «i kulissene» med dugnader både langs sporet, med de mange byggene på Setesdalsbanens område og med rullende materiell, både gammelt og nytt. Deltakelse på dugnader er etter lyst og interesse. Medlemskap i Setesdalsbanens venner betyr også gratis reise med Setesdalsbanen i sesongen, medlemsturer med banen og andre arrangementer, sammenkomster og foredrag for medlemmer. I tillegg får du tilsendt medlemsblad 3-4 ganger i året.

I løpet av 2015 vil Venneforeningen arrangere diverse medlemsmøter som er for alle som er medlem i venneforeningen. Her blir det temakvelder med historiske og tekniske temaer samt bildefremvisning fra både Setesdalsbanen og andre jernbaner i Norge. Det vil også bli utflukter til diverse bedrifter.

Før sesongen starter vil det bli avholdt en åpen dag på Grovane hvor det er mulig å komme å se hva vi driver med, og treffe noen av de som brenner for å drive Setesdalsbanen og dens historie videre. Dato kommer vi tilbake til.

Medlemskap koster 250kr per år for voksne og 125kr for ungdom, studenter og pensjonister. Familiemedlemskap koster 500kr i året.

For mer informasjon se setesdalsbanen.no eller kontakt venneforeningen på medlem@setesdalsbanen.no.

Vil du bli medlem? Fyll inn dette skjemaet.