Boka «Med en nål. Bli kjent med nålebinding» av Mervi Pasanen, oversatt og lagt til rette for norske lesere av Katja Kålheim, selges på de fleste av Vest-Agder-museets avdelinger rundt om i fylket. Vi kan også sende ut boka, da kommer porto i tillegg.

Vest-Agder-museet er glade for at også flere andre museer har tatt inn boka til sine museumsbutikker. Blant annet Midgard historiske senter i Borre, Norsk Skogfinsk Museum, Østfoldmuseene v/ Borgarsyssel museum, Arkeologisk museum i Stavanger, Ryfylkemuseet og Anno Museum avd. Glomsakermuseet. Skulle det være flere museumsbutikker som er interessert, er det bare å ta kontakt. Vi har også sendt ut  boken «Med en nål» til Husflidens butikker i Kristiansand, Bergen, Steinkjer og Trondheim.  Boken er meldt inn til bokhandlerkjedene Ark og Nordli, og noen lokale Nordlibutikker inkl. Berge Libris i Kristiansand har tatt inn boka. Siden boka finnes i databasen til disse bokhandlerkjedene, vil lokale bokhandlere rundt om i landet også kunne bestille inn boka til kunder som ønsker det. Det er noen lokale garnforhandlere i Kristiansandsområdet som enten har tatt inn boka, eller som har sagt seg villige til å gjøre det dersom det er kunder som ønsker å kjøpe boka. Foreløpig gjelder det Karmin garn og gaver, Langfeldts garn og Litt Ullent.

De som ønsker å bestille boka direkte fra museet, kan sende en e-post til t.lunde@vestagdermuseet.no. Boka koster i utsalg 299,-, + porto. Vi sender ut bøkene etter hvert som bestillingene kommer inn.

Skulle det være bokhandlere, museumsbutikker og andre som ønsker å tilby boka til sine kunder, kan de også benytte samme kontaktinformasjon.