fbpx

Tilkallingsguider til Kristiansand museum

Kristiansand museum
Kristiansand museum. Foto: Elida Åsland

Er du interessert i historie, liker du å formidle til ulike grupper og er glad i å omgås mennesker? Da er kanskje dette jobben for deg! Kristiansand museum søker dyktige omvisere/fortellere til å være tilkallingsguider høsten 2021 og våren 2022, med mulighet for forlengelse til jobb i sommersesong.

Kristiansand museum er et friluftsmuseum med hus fra Kristiansand, Setesdal og indre Vest-Agder. Vi er et besøksmål for både lokale og tilreisende turister og har mange ulike besøkende. Om sommeren har vi åpen kafe, dyr på beite og barneaktiviteter hver dag mellom 19. juni -15. august. Resten av året er museet åpent for omvisninger og arrangementer.

Vi søker engasjerte og dyktige formidlere som ønsker å være tilkallingsguider høsten 2021 og våren 2022. Det er primært behov for omvisninger av grupper, og vi ønsker deg som trives med historiefortelling! Er du historieinteressert er det også positivt, men ikke nødvendig da opplæring vil bli gitt. Det er også mulighet for jobb i sommersesong. Da mange av våre sommer-aktiviteter er knyttet til å gi barn en hyggelig og lærerik opplevelse på museet er det en fordel om du har erfaring med, eller interesse for å formidle til barn.

Vi søker etter deg som helst er fylt 18 år. Du bør beherske engelsk godt, og gjerne også tysk. Sommerjobben krever politiattest.

Høres dette spennende ut? Send oss en søknad og CV og skriv litt om deg selv, og hvorfor du kan tenke deg å jobbe på museum. Museumspraksis gir verdifull erfaring for fremtiden!

Spørsmål og søknad kan sendes til avdelingsleder Marit Leschbrandt: Marit.helene.leschbrandt@vestagdermuseet.no

Vennligst vent, men vi laster produkter...