fbpx

Tilbud til skoler og barnehager – høsten 2016

Vinter på Kristiansand museum.

Kristiansand museum, friluftsmuseet på Kongsgård og Gimle Gård ønsker alle besøkende, stor og liten, høy og lav, velkommen!

Alle undervisningsbesøk er gratis og kan bestilles på telefon 38 10 26 80, ved å sende sms til mobiltelefon 488 54 805 eller ved å sende en e-post til t.christiansen@vestagdermuseet.no

November:

«Arbeid med ull». Vi følger ullen fra den er klippet av sauen frem til at den kan brukes til å produsere klær. Programmet varer ca. 1,5 timer og foregår innendørs.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Spinnerokker på rekke og rad

«Jul på Gimle». Fra mandag 21. til og med torsdag 24. november viser vi frem en julepyntet Gimle Gård og forteller om hvordan julen kunne feires i herskapelige hjem fra slutten av 1700-tallet og frem til Gimle Gård ble museum i 1985. Denne omvisningen tar ca. 1 time.

julgimle 

November/desember:

«Julevandring i byen og på landet». 29. og 30. november, samt 2. desember gir vi et bilde av hvordan julen ble feiret i gamle dager og vi forteller, på tre forskjellige poster, om tradisjoner på land og i by. Omvisningen tar ca. 1,5 timer.

Desember:

«Jul i gamle dager». Fra 5. desember forteller vi om julefeiring i byen og vi besøker hjemmene til noen, litt forskjellige, familier. Inkludert i denne omvisningen er et lite juleverksted hvor vi lager gammeldags julepynt. Omvisning og verksted varer i ca. 1,5 timer.

wp_20150120_014

Vi kan ikke love snø, men vi kan håpe på!

Vennligst vent, men vi laster produkter...